Visie

In een sector die de laatste jaren overspoelt wordt door regels en administratie, willen we steun bieden op dit vlak. Met Zorggroep Noord willen we een onderneming zijn die een samenwerking aangaat met zorgverleners om zich terug te kunnen focussen op hun geliefkoosde taken in de zorg. Wij willen investeren in medewerkers, innovatie, organisatie en communicatie om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze cliënten.

Missie

Bij Zorggroep Noord laten we onze patiënt en kwaliteit primeren. We proberen dit te doen met kwalitatieve en up-to-date paramedische zorg. Onze topprioriteit is onze medewerkers ondersteunen om hun patiënten optimale zorg te kunnen bieden. De klant staat bij ons altijd centraal. Door betrokkenheid, ondernemerschap, samenwerking en menselijkheid zijn wij in staat om onze therapeuten zo te ondersteunen dat ze zich volledig kunnen focussen op hun kerntaken, de zorg voor mensen.

We werken vaak met jonge enthousiaste zorgverleners die zichzelf willen ontdekken en specialiseren. Ze zijn helemaal up-to-date geschoold en genieten van ondersteuning van het ganse team therapeuten. Binnen onze muren trachten we hen verder zo goed mogelijk te ondersteunen in hun groei. Verschillende locaties, veel collega’s, een groot klantenbestand, regelmatige evolutiegesprekken, multidisciplinair werken, interne opleidingen, casusbesprekingen, administratieve ondersteuning, doorgroeimogelijkheden, … Veel mogelijkheden om jezelf te zijn en verder te ontwikkelen.